Filtros : "Brazilian Journal and Biological Research" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Brazilian Journal and Biological Research. Unidades: ICB, FM

    Assunto: MICROBIOLOGIA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      TÁVORA, L G F. et al. Comparative performance of two air samplers for monitoring airbone fungal propagules. Brazilian Journal and Biological Research, v. 36, p. 613-616, 2003Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0100-879x2003000500008. Acesso em: 07 maio 2024.
    • APA

      Távora, L. G. F., Gambale, W., Heins-Vaccari, E. M., Arriagada, G. L. H., Lacaz, C. S., Santos, C. R., & Levin, A. S. (2003). Comparative performance of two air samplers for monitoring airbone fungal propagules. Brazilian Journal and Biological Research, 36, 613-616. doi:10.1590/s0100-879x2003000500008
    • NLM

      Távora LGF, Gambale W, Heins-Vaccari EM, Arriagada GLH, Lacaz CS, Santos CR, Levin AS. Comparative performance of two air samplers for monitoring airbone fungal propagules [Internet]. Brazilian Journal and Biological Research. 2003 ; 36 613-616.[citado 2024 maio 07 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0100-879x2003000500008
    • Vancouver

      Távora LGF, Gambale W, Heins-Vaccari EM, Arriagada GLH, Lacaz CS, Santos CR, Levin AS. Comparative performance of two air samplers for monitoring airbone fungal propagules [Internet]. Brazilian Journal and Biological Research. 2003 ; 36 613-616.[citado 2024 maio 07 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0100-879x2003000500008
  • Source: Brazilian Journal and Biological Research. Unidade: FCF

    Subjects: ALGAE, ADITIVOS ALIMENTARES, TÉCNICAS E PROCEDIMENTOS DE LABORATÓRIO, ALIMENTOS

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      MIRANDA, M. S. et al. Antioxidant activity of the microalga Spirulina maxima. Brazilian Journal and Biological Research, v. 31, n. 8, p. 1075-1079, 1998Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0100-879x1998000800007. Acesso em: 07 maio 2024.
    • APA

      Miranda, M. S., Cintra, R. G., Barros, S. B. de M., & Mancini-Filho, J. (1998). Antioxidant activity of the microalga Spirulina maxima. Brazilian Journal and Biological Research, 31( 8), 1075-1079. doi:10.1590/s0100-879x1998000800007
    • NLM

      Miranda MS, Cintra RG, Barros SB de M, Mancini-Filho J. Antioxidant activity of the microalga Spirulina maxima [Internet]. Brazilian Journal and Biological Research. 1998 ; 31( 8): 1075-1079.[citado 2024 maio 07 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0100-879x1998000800007
    • Vancouver

      Miranda MS, Cintra RG, Barros SB de M, Mancini-Filho J. Antioxidant activity of the microalga Spirulina maxima [Internet]. Brazilian Journal and Biological Research. 1998 ; 31( 8): 1075-1079.[citado 2024 maio 07 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0100-879x1998000800007

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024